Volvo EX30 здобув престижну нагороду Red Dot Award 2024

11:04 | КВІТЕНЬ 26 2024
Volvo EX30 здобув престижну нагороду Red Dot Award 2024

Нагорода підкреслює досконалість дизайну, що визначається згідно з 4 основними критеріями. Журі у складі 39 експертів із усього світу перевіряло авто на функціональність, спокусливість, варіанти експлуатації та відповідальність. Електромобіль Volvo EX30 із загальною оцінкою у 93 бали зі 100 можливих став абсолютним переможцем.

«EX30 втілює цінності дизайну Volvo Cars у компактному форматі та демонструє преміальний скандинавський дизайн, де форма слідує за функціями, — сказав Джим Роуен, CEO компанії Volvo Cars. — Наразі EX30 має нижчий вуглецевий слід, ніж будь-який інший Volvo, та виправдає всі очікування щодо безпеки. Він оснащений інноваційними технологіями та ідеально підходить для сучасності, оскільки все більше клієнтів обирають електромобілі».

Довга колісна база, великі колеса і рівні звиси надають екстер'єру електромобіля збалансованості та вишуканості. Використані у Volvo EX30 натуральні та повторного використання матеріали – це черговий крок до досягнення цілей компанії зі сталого розвитку. Дизайн авто основується на принципі централізації та дозволяє ефективно використовувати весь вільний простір. Від спеціального сховища до елементів керування та екрану – все виконано в одному стилі, тому авто вирізняється преміальними пропорціями.

Низка престижних нагород

EX30 презентували влітку 2023 року і автомобіль вже отримав понад 20 головних відзнак, серед яких: престижна нагорода «Car Design Award 2024», заснована в 1984 році журналом auto&design, «Ековоїн року» за версією TopGear, «Автомобіль року» за версією The Sun та інші.

В Україні авто з’явилося в лютому 2024 року та одразу вибороло перемогу у номінаціях: «Дизайн екстер'єру» та «Технології та інновації» національної премії «Авто Лідер», а також «Електромобіль 2024» акції «Автомобіль Року в Україні 2024». Очікується, що найближчими роками EX30 стане одним із найпопулярніших Volvo – попит на українському та світовому ринку виправдовують плани автовиробника.

Вигідні умови придбання електромобіля

На придбання автомобіля EX30 діють всі фінансови програми, кредит, лізинг, а також за підпискою Volvo. Вартість EX30 стартує від 1 408 377 грн*, а фіксований щомісячний платіж за Підпискою на Volvo – від 40 000 гривень**. Випробувати новинку на тест-драйві можна у офіційного дилера Volvo Winner Automotive: 

0444940404

пр-т Степана Бандери, 24-Д